PREDAT FINANCE on sitoutunut suojelemaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Ymmärrämme henkilötietojesi suojaamisen tärkeyden ja toteutamme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Henkilötietojen kerääminen:
Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme kerätä sinusta henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja taloudelliset tietosi. Näitä tietoja voidaan kerätä, kun täytät lainahakemuslomakkeen, pyydät tietoja tai otat meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Henkilökohtaisten tietojesi käyttö:
Käytämme henkilötietojasi lainahakemuksesi käsittelyyn, ottaaksemme sinuun yhteyttä hakemuksesi johdosta ja antaaksemme sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Voimme käyttää henkilötietojasi myös luottotietojen tarkistamiseen ja muihin tarkastuksiin, joiden avulla voimme määrittää, oletko oikeutettu lainaan.

Henkilötietojesi luovuttaminen:
Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa tapauksissa: jos se on tarpeen lainahakemuksesi käsittelemiseksi, jos laki sitä vaatii tai jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi.

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus:
Henkilötietojesi suojaaminen: Toteutamme kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, väärinkäytöltä tai luvattomalta luovuttamiselta. Käytämme kehittyneitä turvatekniikoita henkilötietojesi suojaamiseksi, kun niitä siirretään verkossa.

Muutokset tietosuojakäytäntöihimme:
Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Jos teemme olennaisia muutoksia tietosuojakäytäntöihimme, julkaisemme ilmoituksen verkkosivustollamme.

PREDAT FINANCE on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä.

 

 

 

 

Scroll to Top